Bilde

Aksjoner

Jo flere vi er som står opp for andre mennesker, jo større påvirkningskraft har vi.

Se alle aksjoner:

Oppdatering
10.05.21

Etter en ny gjennomgang av saken til Alexei Navalnyj har Amnesty International besluttet å igjen betegne Alexei Navalnyj som samvittighetsfange.

Les mer
Oppdatering
09.05.21

Amnesty International har mottatt flere rapporter om angrep på urfolk fra bevæpnede sivile, uten at myndighetene har grepet inn for å beskytte dem eller fordømme angrepene.

Les mer
Oppdatering
27.04.21

Amnesty har nettopp fått vite at Rådet for dommere og påtalemyndigheter i Tyrkia har anbefalt at alle rettshøringer, med unntak av nødstilfeller, bør utsettes under den varslede perioden med sosial nedstengning i Tyrkia som vil vare fra 29. april til 17. mai 2021. Det innebærer at rettssaken mot Melike og de andre lhbtiq-aktivistene fra Middle East Technical University som skulle ha startet 30. april vil bli utsatt.

Les mer
Oppdatering
06.04.21

Vi endrer mottaker av signaturene fra direktøren for det nasjonale landdirektoratet til lederen for territorialdirektoratet i Meta-regionen.

Les mer
Oppdatering
25.03.21

Etter en periode med få oppdateringer i saken,  er det nå klart at det planlegges en høring 31. mars.

Les mer
Oppdatering
24.03.21

I dag gjennomføres det en høring i Germains ankesak.

Les mer
Oppdatering
23.03.21

Ankedomstolen i Riyadh har avvist Nassimas anke og opprettholdt dommen hun fikk 25. desember 2020. Nassima forventes dermed å bli løslatt i slutten av juni.

Les mer
Oppdatering
22.03.21

Ettersom domstolen valgte å opprettholde dommen mot Loujain, har vi nå justert innholdet i brevet vi sender til saudiske myndigheter i henhold til denne utviklingen.

Les mer