Vis verden hva du står for - det betyr mer enn du tror.
Hei!
Bilde

Er du interessert i bestille armbånd eller samarbeide med oss? Jeg vil gjerne høre fra deg!

Ønsker du bare å bestille armbånd, skriv inn hvor mange dere ønsker, hvor dere vil ha dem sendt og hvor vi skal fakturere så ordner vi resten!

Ta kontakt med meg på e-post [email protected] eller fyll ut skjema under.

Trygg hos oss

Visjonen for årets regnbuekampanje er enkel:

Alle uansett seksuell orientering, kjønnsuttrykk eller kjønnsidentitet skal få leve trygge liv fri for diskriminering

Vi er politisk uavhengige, og mottar ikke statsstøtte. Derfor er vi helt avhengige av støtte fra enkeltpersoner og næringsliv.

Både små og store bedrifter vil utgjøre en viktig forskjell, og bidra til å:

 • Styrke arbeidet for inkluderende samfunn verden over.
 • Dokumentere, avsløre og stoppe diskriminering.
 • Styrke arbeidet for å endre lovverk, arrangere holdningskampanjer og mobilisere mennesker over hele verden for å skape endring.

Slik kan dere bli med:

 • Bli en regnbueambassadør!
  Ved å bære vårt regnbuearmbånd (220,- per) bidrar din arbeidsplass til å styrke Amnestys arbeid for lhbt-personers rettigheter, samtidig som dere skaper engasjement og samhold på arbeidsplassen.

 • Arranger Pride på arbeidsplassen eller lokalt
  Hva med å fylle kontoret med regnbuefarger og arrangere seminar om mangfold og inkludering? Vi kan bistå med ideer og foredragsholdere.

 • Bli en kampanjepartner
  Har dere allerede vært regnbueambassadører kan vi se på mulighetene for å utvide samarbeidet. Våre kampanjepartnere jobber med intern kompetanseheving om lhbt-rettigheter året rundt og er en sentral del av kampanjens uttrykk.

Nysgjerrig på samarbeid?

Det finnes mange flere måter din bedrift kan støtte vårt arbeid for mangfold og lhbt-personers rettigheter. La oss ta en prat!

Ta kontakt med oss på e-post [email protected] eller fyll ut skjema øverst på siden.

Hva gjør Amnesty?
Bilde
Oslo-Pride 2017

Slik jobber Amnesty for lhbt-personers rettigheter

Avslører diskriminering verden over

Vår etterforskning har ved flere anledninger avslørt hvordan mennesker blir utsatt for forfølgelse og diskriminering på bakgrunn av sin seksuelle orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk.

Påvirker og endrer lover som diskriminerer

Amnesty jobber internasjonalt med å endre og fjerne lover som diskriminerer lhbt-personer.

 • I Norge ble loven om endring av juridisk kjønn vedtatt i 2016. Den gir transpersoner muligheten til en juridisk anerkjennelse av sitt kjønn som er i samsvar med den enkeltes oppfatning av egen kjønnsidentitet.
 • Loven om endring av juridisk kjønn ble vedtatt etter at Amnesty, sammen med flere andre organisasjoner, krevde at norske myndigheter måtte etablere en rask, tilgjengelig og åpen prosedyre for å kunne endre juridisk kjønn.

Aksjonerer for enkeltmennesker

Sammen med våre støttespillere og aktivister starter vi globale underskriftskampanjer for enkeltpersoner som opplever urett. Dette kan være personer som har blitt fengslet eller risikerer dødsstraff for å være antatt homofil, eller personer som blir systematisk diskriminert av staten på bakgrunn av sin seksuelle orientering, kjønnsidentitet eller sitt kjønnsuttrykk.

Les mer om lhbt-personers rettigheter her.