Bilde

Kjøp handlenett

Handlenett 

Indicates required field

Kjøp et handlenett og støtt arbeidet vårt med 250 kr. 

250 kr
Betal med bankkort


Slik behandler vi dine personopplysninger.

Vis verden at du bryr deg - kjøp Amnestys handlenett.

Det er ikke alltid like lett å vise verden hva du står for. Det er ikke alltid lett å si ifra når du mener noe er feil. Det er ikke alltid lett å være den som hever stemmen.

Men det finnes mange måter å vise verden hva du står for, og ikke alle krever like mye - bruk Amnestys handlenett.

Nettet er laget av fairtrade økologisk bomull og trykket i Norge.


Hva bidrar din støtte til?

I 1961 skrev den britiske advokaten Peter Benenson en artikkel, hvor han tok til orde for mennesker som var urettferdig fengslet. Siden da har Amnesty kjempet for menneskerettigheter verden over.

Med din støtte kan vi fortsette dette arbeidet, på en rekke ulike måter.

  • Amnestys etterforskere er der når uskyldige mennesker rammes av krig, konflikt og maktmisbruk. De møter menneskene som er berørt og dokumenterer hva som har skjedd.
  • Når vi har dokumentasjon og bevis på at personer utsettes for overgrep eller diskriminering, sørger vi for at sannheten kommer frem, i form av rapporter, analyser og pressemeldinger.
  • Om en persons liv står i fare, mobiliserer vi mennesker fra hele verden med hasteaksjoner og underskriftskampanjer Dette legger et enormt press på maktutøvere. På den måten står vi opp for mennesker som sitter uskyldig fengslet, som risikerer dødsstraff eller som har blitt fratatt sine rettigheter.

Sammen kan vi endre verden.