Aktivistportalen
Bilde
AmnestyAkademiet tilbyr kurs som vil gjøre deg trygg i rollen som medlem og frivillig og sette deg i stand til å fremme menneskerettigheter som del av Amnesty-bevegelsen.

Prøv våre e-læringskurs!

Visste du at Amnesty International tilbyr e-læringskurs? På nett kan du ta e-læringskurs om menneskerettigheter, ytringsfrihet, menneskerettighetsforkjempere med mer. Kursene finnes på engelsk og flere andre språk. Vi har nå også lansert de første nettbaserte kursene på norsk!

Klikk deg inn på Amnesty's Human Rights Academy og sjekk ut kursene våre.

Amnesty's Human rights academy

Tidspunkt og sted for kurs der du bor

AmnestyAkademiet tilbyr kurs over hele landet. De ordinære kursene gjennomføres som oftest ved de fem regionkontorene til Amnesty i Norge. Se oversikten under for kursene fremover.

Kurs kan også arrangeres der hvor det skal startes en Amnesty-gruppe eller hvor en Amnesty-gruppe har fått flere nye medlemmer. Ønsker dere kurs ta kontakt med opplæringsteamet.

AmnestyAkademiet kursoversikt

18. august 2021 Fredrikstad
Er du mellom 13 og 19 år og ønsker å engasjere deg for menneskerettighetene? Vil du å vite mer om Amnesty sitt arbeid? Og har du lyst til å bli med i Amnesty sin ungdomsgruppe i Fredrikstad? Da er dette kurset for DEG!
26. august 2021 Drammen
Brenner du for menneskerettighetene og for å gjøre en forskjell? Er du nysgjerrig på Amnesty og vårt arbeid? Er du student i Drammen og kunne tenke deg å bli med i vår nye studentgruppe på USN? Da er dette kurset for deg!

Amnestys opplæringsteam:

default image

Henriette Maanum Hansen

Leder for opplæring
default image

Hildegunn Guddal Svensson

Opplæringskoordinator region sør
Tlf
Bilde

Andrea Giæver Loko

Opplæringskoordinator region nord (i permisjon)
Tlf
default image

Lisa Maria Kirchgatterer

Opplæringskoordinator region øst
Tlf
default image

Elizabeth Bristow

Opplæringskoordinator region vest
Tlf
Bilde

Carina Sibe Kråkenes

Opplæringskoordinator i region nord (vikariat)
Tlf
Bilde

Håkon Eide

Opplæringskoordinator region midt
Tlf