Bilde

Arrangementer

Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

Arrangementer

16. juni 2019 Oslo
Amnesty International inviterer til Stand Up med Christine Jentoft!
18. juni 2019 Oslo
Det er en menneskerett å kunne være den du er, og elske den du vil. Denne gangen ønsker vi å markere denne rettigheten gjennom dans.
22. juni 2019 Oslo
Å elske er en menneskerett!

Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet, og Oslo Pride Parade er Norges kjæreste folkefest etter 17. mai-toget, bli med!
13 - 17. juli 2019 Brüssel
European Youth Meeting (EYM) er en konferanse for erfarne ungdomsaktivister som ønsker å utvikle nye aktivismeferdigheter og dykke dypere inn i menneskerettighetene. I år vil finne sted i Brüssel i Belgia, fra 13. – 17. juli.
29. juli - 2. august 2019 Stockholm
Nordic Youth Conference (NYC) er en årlig samling for ungdom fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene. Totalt tilbringer mer enn 50 engasjerte aktivister én uke sammen for å lære hvordan de kan bekjempe menneskerettighetsbrudd.
19 - 25. august 2019 Fredrikstad
Fredrikstad Pride arrangeres i 2019 for andre gang på rad! Hold av datoene og bli med på Østfolds vakreste og mest fargerike eventyr. #åelskeerenmenneskerett

Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement