Bilde

Arrangementer

Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

Arrangementer

27. april 2019 Oslo
Amnesty i Norge inviterer til medlemsmøte i organisasjonen for å gi deg en mulighet til å påvirke hvilke menneskerettighetssaker Amnesty International skal jobbe med i årene fremover.
28. april 2019 Oslo
Det er tid for årets gruppeledersamling for alle ledere og nestledere og SoMe-kurs for alle SoMe-ansvarlige i Amnestys grupper. Vi møtes i Oslo for en lærerik dag med opplæring, idémyldring og faglig påfyll.
13 - 17. juli 2019 Brüssel
European Youth Meeting (EYM) er en konferanse for erfarne ungdomsaktivister som ønsker å utvikle nye aktivismeferdigheter og dykke dypere inn i menneskerettighetene. I år vil finne sted i Brüssel i Belgia, fra 13. – 17. juli.
29. juli - 2. august 2019 Stockholm
Nordic Youth Conference (NYC) er en årlig samling for ungdom fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene. Totalt tilbringer mer enn 50 engasjerte aktivister én uke sammen for å lære hvordan de kan bekjempe menneskerettighetsbrudd.

Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement