Bilde

Arrangementer

Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

Arrangementer

15. desember 2018 Oslo
Førstkommende lørdag blir det skriv for liv arrangement på Jus fakultetet! Amnesty Ungdom Oslo og Amnesty Jus Oslo arrangerer sammen i år, og det blir juletema.
26 - 27. januar 2019 Oslo
Representanter fra alle de ulike studentgruppene i Norge møtes for å legge årets planer for å fremme menneskerettighetsengasjementet blant norske studenter.
26 - 27. januar 2019 Oslo
Representanter fra alle de ulike ungdomsgruppene i Norge møtes for å legge årets planer for å øke menneskerettighetsengasjementet blant ungdom i Norge.
2. februar 2019 Oslo
Lørdag 2. februar inviterer region øst til vårens regionmøte for alle medlemmer og støttespillere. Vi lover faglig påfyll, engasjerte mennesker og en mulighet til å lære Amnesty bedre å kjenne. Hold av datoen!

Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement