Bilde

Arrangementer

Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

Arrangementer

19. februar 2019 Oslo
Do you have some spare time and want to do something meaningful? Come and join our Amnesty Project Group in Oslo!

Amnesty International's project group is holding an open infosession for all interested in doing something valuable on their spare time.
26. februar 2019 Oslo
Er du mellom 13 og 19 år og interessert i å lære mer om menneskerettigheter? Har du lyst til å gjøre noe meningsfylt og gøy samtidig som du blir kjent med andre engasjerte ungdommer? Da er ungdomskveld noe for deg!
9. mars 2019 Stavanger
Lørdag 9. mars inviterer region sør til regionmøte i Stavanger for alle medlemmer og støttespillere. Vi lover faglig påfyll, engasjerte mennesker og en mulighet til å lære Amnesty bedre å kjenne. Hold av datoen!
16. mars 2019 Ålesund
Lørdag 16. mars inviterer region midt til regionmøte i Ålesund for alle medlemmer og støttespillere. Vi lover faglig påfyll, engasjerte mennesker og en mulighet til å lære Amnesty bedre å kjenne. Hold av datoen!
13 - 17. juli 2019 Brüssel
European Youth Meeting (EYM) er en konferanse for erfarne ungdomsaktivister som ønsker å utvikle nye aktivismeferdigheter og dykke dypere inn i menneskerettighetene. I år vil finne sted i Brüssel i Belgia, fra 13. – 17. juli.
29. juli - 2. august 2019 Stockholm
Nordic Youth Conference (NYC) er en årlig samling for ungdom fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene. Totalt tilbringer mer enn 50 engasjerte aktivister én uke sammen for å lære hvordan de kan bekjempe menneskerettighetsbrudd.

Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement