Ny låt fra Stephen Ackles: Gir låtinntektene til Amnesty

Artist Stephen Ackles ønsker at vi alle skal stå sammen for like rettigheter, kjærlighet og toleranse. Derfor vil han donere inntektene fra sin nye singel "We" til Amnesty. 
Publisert: 26. Mai 2014, kl. 13:11 | Sist oppdatert: 12. jun 2014, kl. 15:02
Tirsdag slipper artist Stephen Ackles sin nye låt med et tydelig budskap.

- Kjærlighet, respekt, forståelse og toleranse for alle, uansett hvem de er glad i. Kjærligheten er tross alt størst. Vi bør være enda mer tolerante, sier Stephen Ackles.

- Jeg er lei av merkelapper som mennesker får fra andre. Kjærlighet er om oss, ikke bare deg eller meg, fortsetter han.

For Ackles er musikk den beste måten å komme ut og røre ved mennesker. Han ønsker at vi skal stå sammen hånd i hånd for respekt og toleranse.
- La oss ikke glemme Sotsji, Uganda eller voldtektene i India. La oss handle og spre den positive meldingen og fortelle verden at "love is we."

Overskuddet fra sangen gir Ackles til Amnestys arbeid og teksten føyer seg godt inn i Amnestys arbeid knyttet til seksuell orientering og kjønnsidentitet.
- Det er en kjempefin sang på mange måter. Teksten handler på en kunsterisk måte om det vi gjør i vår kampanje "Å elske er en menneskerett". Vi må respektere kjærlighet og retten til å elske den man vil og være den man er, sier generalsekretær John Peder Egenæs.
Han er svært takknemlig for denne gaven og oppfordrer så mange som mulig å laste ned låta og spre kjærligheten.


LOVE IS WE
Les mer om Stephen Ackles og last ned låta "We"