Vil du delta på Inspire Change 2021?

Inspire Change 2021 er et arrangement hvor unge samles for å fremme sine ideer om menneskerettigheter, klima, mijlø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Hvis du er mellom 16 og 24 og har en hjertesak eller en ide du brenner for, oppfordrer vi deg til å søke innen 10. juni.
Publisert: 7. Mai 2021, kl. 09:31 | Sist oppdatert: 5. okt 2021, kl. 15:58

Arrangementet finner sted 21. november 2021 på Moss Kulturhus hvor det er plass til over 500 personer. Det vil minne om «TED talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Men: for deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening: du vil få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo!

Du søker ved å fylle ut søknadsksjemaet som du finner nederst på denne siden. Søk gjerne her hos oss, men du kan også velge å søke gjennom en av de andre partnerne i prosjektet. (Amnesty International Norge, Natur og Ungdom, Press – Redd Barna, Greenpeace, og Røde Kors Ungdom). Hver organisasjon velger ut én kandidat blant sine søkere. Alle deltakerne vil dekket reise og opphold i forbindelse med de fysiske samlingene. Alle som blir valgt ut vil måtte forplikte seg til å gjennomgå den nødvendige treningen for å utvikle budskapet, manuset og presentasjonen. Blir du en av de heldige deltakerne skal du gjennomgå denne treningen sammen med seks andre ungdommer og «coachene» vil følge dere opp kollektivt og individuelt. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du vil ha nytte av resten av livet!

I fjor ble Leila valgt ut for sitt engasjement for de menneskerettslige forskjellene forårsaket av det digitale skillet. Bli kjent med henne her:

Amnesty International er verdens største menneskerettighetsorganisasjon. Vi er uavhengige av myndigheter og politiske partier. Vår metode består av å
etterforske og avsløre menneskerettighetsbrudd verden over, og vi mobiliserer folk over hele verden for å påvirke maktutøvere. Unge menneskers engasjement er noe av det viktigste vi har, og vi ønsker derfor å bygge ungdoms kunnskap og ferdigheter slik at de står godt rustet til å ivareta sine og andres rettigheter. Inspire Change er et prosjekt som lar oss styrke ungdom og gi dem en plattform til å utøve sin rett til å ytre seg. Vi gleder oss til å høre hva du brenner for!

Kanskje det blir deg som blir med som foredragsholder på Inspire Change 2021? Fyll inn din informasjon nedenfor og søk innen 10. juni.