Bilde

Prosjektpartner

Som prosjektpartner får dere som bedrift mulighet til å støtte opp om ett eller flere prosjekter som er særlig relevante for deres virksomhet.

Prosjektsamarbeidet foregår over en periode på minst to år. Dere vil motta oppdateringer i den spesiefikke saken, utviklingen i prosjektet og i saker vi jobber med som omhandler tematikken, og pengene dere gir vil gå til arbeid med dette. Mulighetene i forbindelse med prosjektsamarbeid er mange, og kan også være nyttige for deres bedrift, både internt og eksternt. Ved å samarbeide om felles markedsførings- og salgsaktiviteter, medarbeideraktiviteter og andre arrangementer skaper man positive assosiasjoner og holdninger hos de ansatte, og en godt bilde av en engasjert bedrift utad.

Man kan være prosjektpartner på forskjellige måter:

  • Man kan stå for finansieringen av et helt prosjekt, det vil si å dekke alle kostnader som fremgår av prosjektets budsjett. Man blir da «eier» av prosjektet, og får mulighet til å få nærmere innsikt rundt prosjektet og temaer tilknyttet dette. I enkelte tilfeller vil det også være mulig å besøke prosjektområdet, dersom dette er trygt.
  • Man kan finansiere deler av et prosjekt, eller gi penger til et spesielt tema. For delfinansiering av prosjekter har vi en minstesum på 100.000 kroner årlig. I disse tilfellene er det flere som er med på å finansiere samme prosjekt.
Bilde

Marius Lystad

Partneransvarlig