Bli med Amnesty på Regnbuedagene!

Regnbuedagene i Bergen går av stabelen 2. juni – 9. juni. Amnesty skal selvsagt være med! Men vi er avhengige av din hjelp. Vi søker frivillige som vil stå på stand for Amnesty i Pride Park! 
 
DELShare Copy 4Created with Sketch.backgroundLayer 1DELShare Copy 4Created with Sketch.backgroundLayer 1DEL
Publisert: 9. Mai 2018, kl. 12:32 | Sist oppdatert: 10. Mai 2018, kl. 10:23
Her er en oversikt over alt som skjer i Amnesty Internationals regi under Regnbuedagene i Bergen!

STAND I PRIDE PARK
Amnesty skal ha stand i Pride Park i år! På  standen vår skal vi samle inn signaturer for aktuelle LHBT-saker, gi ut regnbuearmbånd, og lage fantastisk god stemning. 
Vi søker frivillige som vil stå på stand med oss! 

Dette er en super mulighet til å bli med å skape engasjement rundt Amnestys LHBT-arbeid og bli kjent med nye mennesker som brenner for menneskerettighetene. Bli med å feire mangfold og kjærlighet!
 
Vi trenger frivillige på desse dagene:
 Torsdag 7. juni,  fredag 8. juni og  lørdag 9. juni.

Pride Park er åpen fra 15:00 alle tre dagene, og frem til 23:00/24:00.  Om du vil være med en hel dag, flere dager, eller bare noen få timer så vil vi svært gjerne høre frå deg! 

​Send en epost til mhaugen@amnesty.no dersom du har lyst til å bidra eller om du har spørsmål! Skriv gjerne hvilke dager du vil hjelpe til, kontaktinformasjon, og hvilken Amnesty-gruppe du er med i (dersom du er med i en). 


PANELSAMTALE: HVORDAN ER LIVET SOM LHBT-AKTIVIST I RUSSLAND?
torsdag 7.juni kl 16.00 i Pride Park kan du høre en LHBT-aktivist fra Russland i samtale med Ole Gunnar Solheim (Regionleder i Amnesty International Region Nord) og FRI-leder Ingvild Endestad. De skal snakke om livet etter at de organiserte og gjennomførte Barents Pride i Kirkenes. 


PARADEN
Amnesty skal selvsagt også gå i Pride-paraden lørdag 9. juni, og alle som ønsker å gå sammen med oss er hjertelig velkomne! Det blir også banner- og plakatverksted i forkant, tid og sted blir annonsert snart på Facebook. 

Vi inviterer også alle til å ta turen innom standen vår i Pride Park i løpet av Regbuedagene! Du finner oss til høyre rett innenfor hovedinngangen i Christies gate!

Å elske er en menneskerett!