Aktivistportalen
Bilde

Kurstilbud fra AmnestyAkademiet

AmnestyAkademiet tilbyr kurs som vil gjøre deg trygg i rollen som medlem og frivillig og sette deg i stand til å fremme menneskerettigheter som del av Amnesty-bevegelsen.

Prøv våre e-læringskurs!

Visste du at Amnesty International tilbyr e-læringskurs? På nett kan du ta e-læringskurs om menneskerettigheter, ytringsfrihet, menneskerettighetsforkjempere med mer. Kursene finnes på engelsk og flere andre språk. Vi har nå også lansert de første nettbaserte kursene på norsk!

Klikk deg inn på Amnesty's Human Rights Academy og sjekk ut kursene våre.

Amnesty's Human rights academy

Tidspunkt og sted for kurs der du bor

AmnestyAkademiet tilbyr kurs over hele landet. De ordinære kursene gjennomføres som oftest ved de fem regionkontorene til Amnesty i Norge. Se oversikten under for kursene fremover.

Kurs kan også arrangeres der hvor det skal startes en Amnesty-gruppe eller hvor en Amnesty-gruppe har fått flere nye medlemmer. Ønsker dere kurs ta kontakt med opplæringsteamet.

AmnestyAkademiet kursoversikt

1. februar 2021 Region øst & sør
Ønsker du større kunnskap om menneskerettighetene? Ønsker du å vite mer om Amnesty sitt arbeid? Har du lyst til å vite mer om hvordan du selv kan engasjere deg i Amnesty? Og ønsker du å få alt dette med deg før du deltar på regionmøtet i sør/øst 6. februar 2021? Da er dette kurset for deg!

Amnestys opplæringsteam:

default image

Henriette Maanum Hansen

Leder for opplæring
Bilde

Hildegunn Guddal Svensson

Opplæringskoordinator region sør
default image

Andrea Giæver Loko

Opplæringskoordinator region nord
Tlf
default image

Lisa Maria Kirchgatterer

Opplæringskoordinator region øst
Tlf
default image

Elise Almås

Opplæringskoordinator region vest
Tlf