Aktivistportalen
Bilde

Arrangementer

Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

← tilbake til aktivistportalenTIDLIGERE ARRANGEMENTER

På grunn av situasjonen med Covid-19 har vi dessverre ikke så mange arrangementer som vi pleier. Følg med på kalenderen og i sosiale medier for flere arrangementer etterhvert som situasjonen i samfunnet bedrer seg.

Arrangementer

1. februar 2021 Region øst & sør
Ønsker du større kunnskap om menneskerettighetene? Ønsker du å vite mer om Amnesty sitt arbeid? Har du lyst til å vite mer om hvordan du selv kan engasjere deg i Amnesty? Og ønsker du å få alt dette med deg før du deltar på regionmøtet i sør/øst 6. februar 2021? Da er dette kurset for deg!
6. februar 2021 Digital plattform, Teams
Lørdag 6. februar inviterer region sør og øst til vårens regionmøte for alle medlemmer og støttespillere. Vi lover faglig påfyll, engasjerte mennesker og en mulighet til å lære Amnesty bedre å kjenne. Håper vi sees! Påmeldingsfrist torsdag 4. februar.

13 - 13. februar 2021 Digitalt på teams
Lørdag 13.februar inviterer region nord, midt og vest til vårens regionmøte for alle medlemmer og støttespillere. Vi lover faglig påfyll, engasjerte mennesker og en mulighet til å lære Amnesty bedre å kjenne. Håper vi sees! Påmeldingsfrist torsdag 11.februar.
24 - 25. april 2021 Digitalt
Velkommen til Amnestys digitale landsmøte 24. til 25. april 2021.
Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement