Fotokonkurranse

I forbindelse med vårens høydepunkt inviterer Amnesty International til en fotokonkurranse, der oppgaven er å ta bilder som setter fokus på temaet forsvinninger. Fristen for å levere bidrag er 13. april - vi håper på mange bidrag, og satser på å få til en utstilling lokalt for å vise frem bildene.
Publisert: 17. Feb 2010, kl. 09:37 | Sist oppdatert: 23. Feb 2015, kl. 10:19

Et av temaene i vårens høydepunkt er forsvinninger som anti-terror tiltak. Du kan lese om kampanjen i SlideShareforedrag her. I Pakistan, Russland og andre land blir folk bortført uten at barn, ektefeller og venner vet hvor de er eller hvordan de har det. Dette er brudd på menneskerettighetene.

I forbindelse med vårens høydepunkt inviterer Amnesty International til en fotokonkurranse, der oppgaven er å ta bilder som setter fokus på temaet forsvinninger.

Vi setter sammen en jury bestående av et Amnestymedlem, en kjent fotograf og Amnestys webredaktør og fotograf Kristin Rødland Buick. Premien er en gavepakke fra Amnestys kleskolleksjon
Activist til en verdi av 2.000 kroner.

Hva gjør du?

  • Ta et bilde.
  • Legg bildet ut på flickr-gruppen: http://www.flickr.com/groups/amnestykonkurranse/ eller send bildet til [email protected]
  • Tag bildet med Region Sør.
  • Vi vil bruke bildene fra Region Sør lokalt. På utstilling.

Frist: Tirsdag 13. april.

Det er viktig for oss at bildene kan brukes i Amnestys kampanje Sikkerhet og Menneskerettigheter. Kampanjen varer ut juni 2010 og bildene vil ikke bli brukt etter det uten at tillatelse er inngått spesielt. Vi ber derfor om at bildene får Creative commons-lisens og at de legges ut så høyoppløselig som mulig.

Har du spørsmål? Kontakt din regionleder: Camilla Andersson, epost:
[email protected] eller telefon: 920 24 307.

Er du i Stavanger kan du også komme innom kontoret i Øvre Holmegate 23.