Bilde

Ungdom i Amnesty

På alle verdens kontinenter engasjerer ungdom seg i Amnesty og danner et globalt nettverk av unge menneskerettighetsforkjempere. I Norge er hundrevis av ungdom med i lokale ungdomsgrupper. Gjennom sitt engasjement viser de sin solidaritet med dem som får sine rettigheter krenket. Amnesty er organisasjonen for deg som ønsker å gjøre en forskjell, så bli med!

Arrangementer for ungdom og studenter

24. april 2020 Gardermoen
Ungdomssamlingen er for alle i skolealder som ønsker å lære mer om menneskerettigheter og aktivisme. I 2020 er ungdomssamlingen rett før landsmøtet, og du kan være med på begge deler!
6. juli 2020 Helsinki
*OPPDATERING 17.03.2020:
Dessverre har situasjonen med den globale COVID-19-pandemien (Korona-viruset) gjort det nødvendig å avlyse Nordic Youth Conference 2020 i Finland.
Alle arrangørene i Norden er veldig lei oss for dette, og vi sender våre dypeste medfølelser til alle som har lagt inn arbeid i gode søknader allerede. Det derimot all god grunn til å tro at det vil bli en ny strålende mulighet for nordisk konferanse neste år, og da ønsker vi alle nye og gamle søkere velkommen! Mer informasjon om NYC 2021 kommer senere.
31. juli 2020 Ajdovščina, Slovenia
OPPDATERING 20.03.2020: Arrangementet er dessverre avlyst, grunnet situasjonen med Corona-viruset (COVID-19-pandemien).
European Youth Meeting (EYM) er i utgangspunktet en årlig konferanse for erfarne ungdomsaktivister mellom 18 og 24 år gamle. To heldige aktivister fra Norge blir vanligvis valgt ut til å lære mye om årets tema, som i 2020 skulle være «klima og menneskerettigheter», med Slovenia vertskap. Det blir dessverre ikke mulig.

Oversikt ungdom- og studentgrupper i Amnesty

Amnesty Student Trondheim (NTNU)

Kontaktperson
Elizabeth Bristow

Amnesty Student Tromsø

Kontaktperson
Jenina Rantala Eriksen
Telefon

Amnesty Student Stavanger

Kontaktperson
Saria Hasan
Telefon

Amnesty Student Oslo Met

Vi er OsloMet sin studentgruppe!
Som nyåpnet gruppe er vår visjon å aktivt spre kunnskap om både menneskerettigheter og ulike menneskerettighetsbrudd gjennom seminarer, filmvisning, debatter, stands og masse annet morsomt aktivistarbeid. Vi er en sosial og hyggelig gjeng som ønsker nye, engasjerte medlemmer velkommen!
Sjekk gjerne ut våre sosiale medier, og ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål.
Instagram: @AmnestyOsloMet
Twitter: @AmnestyOsloMet
Kontaktperson
Natalie Kosiander
Telefon

Amnesty Student NMBU

Kontaktperson
Helene Kamfjord
Telefon

Amnesty Student Lillehammer

Kontaktperson
Tina Mana

Amnesty Student Kristiansand

Amnestystudentene Kristiansand er en studentsgruppe tilknyttet Universistet i Agder kampus Kristiansand. Medlemstallet ligger på 15-20 medlemmer. Som Amnesty nasjonalt jobber vi med en rekke ulike tema i løpet av året. I tilknytning til hvert tema arrangerer vi en aksjon, dette være seg en underskriftkampanje, en filmkveld, en debatt eller et foredrag. I mars pleier vi dessuten å arrangere en Menneskerettighetsuke med en rekke spennende arrangementer. Som studentaktivitet har vi også selvfølgelig sosiale sammenkomster innad i gruppa. Velkommen til en engasjert og hyggelig gjeng :D
Kontaktperson
Halvor Nyhus Hagen
Telefon

Amnesty Student Jus oslo

Kontaktperson
Therese Sandhaug
Telefon

Amnesty Student Bodø

Kontaktperson
Juni Ramm Haugland
Telefon

Amnesty Student Blindern

Amnesty Student Blindern er en studentgruppe på universitet i Oslo campus Blindern. Vi arrangerer stands, debatter, panelsamtaler, filmkvelder o.l. for å belyse temaene og kampanjene vi jobber med. I tillegg til dette finner vi på sosiale ting innad i gruppen. Har du spørsmål er der bare å ta kontakt!
Kontaktperson
Maren Kristine Anmarkrud

Amnesty student Bergen jussgruppe

Jussgruppen er en undergruppe til Amnesty Student Bergen. I jussgruppen ønsker vi å rette fokuset mot det juridiske, og knytte det opp mot fagene på juridisk fakultet. Gruppen er selvfølgelig også åpen for studenter fra andre fakulteter. Vi arrangerer foredrag, faglige kvelder innad i gruppa og sosiale kvelder. Møter holdes på mandager på The Impact Hub, ta kontakt med leder hvis det er noen spørsmål. Bli med!
Kontaktperson
Ingvild Hardal

Amnesty Student Bergen Aktivistgruppe

Aktivistgruppen er en av undergruppene i Amnesty Student Bergen, som har hovedfokus på aksjoner og aktivisme generelt, og er åpen for alle studenter og ellers interesserte! Vi har møter annenhver mandag, hvor vi planlegger arrangementer og aksjoner som omhandler Amnestys saker, spesifikt saker som engasjerer medlemmene av gruppen vår. Vi planlegger alt fra stands, debatter, filmvisninger og konserter – generelt alt av kreative ideer som medlemmene våre har! Vi samarbeider også tett med de andre undergruppene i Amnesty Student Bergen.
Kontaktperson
Live Aadneram Enevoldsen

Amnesty Student Bergen

Kontaktperson
Juni Emilie Baardvik

Amnesty Harstad

Kontaktperson
Jenina Rantala Eriksen
Telefon

Ufa-gruppe 2273 Hetland VGS

Hei, vi er en gruppe på Hetland videregående skole i Stavanger. Vi er alltid åpne for nye medlemmer og tar de i mot med åpne armer. Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt :) Alle er velkomne :)
Kontaktperson
Eirill Steinset
Telefon

Amnesty Ungdom Vardafjell

Kontaktperson
Azzat Kuze
Telefon

Amnesty Ungdom Vågen

Vi er en Ungdomsgruppe som hører til i Sandnes, vi er åpne for alle nye medlemmer alderen 13 - 25 år! Møtene våre er på Vågen Videregående skole hver tirsdag i partallsuker kl.15.30 til 17.00. Vi har mange morsomme og lærerike aksjoner, og kanskje vi jobber for akkurat din hjertesak. For de fleste ungdom har CVen en del å si, Amnesty på CVen gir dere bare flere muligheter. Høres dette ut som noe for deg, ta gjerne kontakt<3
Kontaktperson
Une Eiriksdatter
Telefon

Amnesty Ungdom Tønsberg

Kontaktperson
Victoria Steen Hansen
Telefon

Amnesty Ungdom Trondheim

Kontaktperson
Jenni Sletta
Telefon

Amnesty Ungdom Tastarustå

Vi er en gruppe på Tasta i Stavanger. Vi er i aldersgruppa 13-15/16 og jobber med mange forskjellige saker. Vi møtes ca hver andre uke, og på møtene så diskuterer vi hvordan vi vil jobbe fremover og det blir servert noe godt. Alle er velkommne :)
Kontaktperson
Eirill Steinset
Telefon

Amnesty Ungdom Stavanger

Kontaktperson
Martyna Zofia Golba
Telefon

Amnesty Ungdom Sandefjord

Kontaktperson
Ninawa Shlimon
Telefon

Amnesty Ungdom Oslo International School

Kontaktperson
Frøya Mostue-Thomas

Amnesty Ungdom Oslo

Vi er en Amnesty-gruppe for all ungdom mellom 13 og 19 år i Oslo.
Vi har møter annenhver tirsdag kl 18-20 på kontoret i Grensen 3.
Alle er velkommen!
Kontaktperson
Julie Louise McGeorge
Telefon

Amnesty Ungdom Kongsgård

Kontaktperson
Thea Mossige Johannessen
Telefon

Amnesty Ungdom Kongsbakken

Kontaktperson
Katrine Mikkelsen
Telefon

Amnesty ungdom Katta Oslo

Kontaktperson
Ingeborg Frich Molteberg

Amnesty Ungdom Fredrikstad

Kontaktperson
Sara-Alvilde Larsen
Telefon

Amnesty Ungdom Drammen

Kontaktperson
Thea-Celine Andersen
Telefon

Amnesty Ungdom Blindern

Kontaktperson
Ingrid Ellis
Telefon

Amnesty Ungdom Bergen Sentrum

Amnesty Ungdom Ålesund

Kontaktperson
Leila Ahmetagic

Har du spørsmål om ungdomsarbeidet i Amnesty?
Spør vår ungdomskoordinator!

Bilde

Frank Conde Tangberg

Ungdomskoordinator