Aktivistportalen
Oslo-Pride 2017
Amnesty har mange forskjellige arrangementer over hele landet. Let gjennom kalenderen og se om du finner et arrangement som passer for deg.

← tilbake til aktivistportalenTIDLIGERE ARRANGEMENTER

På grunn av situasjonen med Covid-19 har vi dessverre ikke så mange arrangementer som vi pleier. Følg med på kalenderen og i sosiale medier for flere arrangementer etterhvert som situasjonen i samfunnet bedrer seg.

Arrangementer

26. oktober 2021 Oslo
Are you a non-Norwegian speaker, living in the Oslo area? Looking for new friendships? And interested in human rights?
Look no further! Join Amnesty's new international group.
27. oktober 2021 Oslo
Do you want to learn more about human rights and Amnesty International's work? Or maybe you want to explore your possibilities of becoming a member of a local Amnesty group? Sign up and join for the "Introduction to Amnesty"-course.
27. oktober 2021 Teams
Vi inviterer til en lærerik og inspirerende kurskveld med Amnesty Norges kommunikasjonsrådgiver Isabel J. Haugjord og innholdsprodusent Aida Mahmody.
28. oktober 2021 Hønefoss
Vil du lære mer om menneskerettigheter og Amnesty sitt arbeid? Og har du lyst til å bidra i oppstart av ny Amnesty-gruppe på Hønefoss? 
Da må du lese videre!
1. november 2021 Bergen
Welcome to Introduction to Amnesty. This interactive course will provide you with the groundwork for your human rights work. The course will be held in English. Pizza will be served - remember to sign up!
3. november 2021 Oslo
Lær mer om Amnestys strategi og mål, hva som er vellykket aktivisme og hvilke verktøy det finnes for å planlegge og gjennomføre aktivisme strategisk og effektivt. Kurset retter seg mot Amnesty sine ungdomsgrupper i Oslo og Drammen.
Opprett eget arrangement

Har Amnesty-gruppen din et arrangement som dere ønsker å synligjøre i kalenderen? Her kan dere legge inn informasjon om deres arrangement. Dette er kun tilgjengelig for lederne i Amnesty-gruppene.

Opprett arrangement